Μενού Κλείσιμο

Κατασκευή eshop – stdalfour.gr

Κατασκευή eshop - stdalfour.gr

Μαρμελάδες St. Dalfour από 100% φρούτα.

Σας καλωσορίζουμε στον μοναδικό κόσμο της St. Dalfour, ένα κόσμο γεμάτο από αγνές και φυσικές γεύσεις, ακριβώς όπως οι μαρμελάδες των παιδικών μας αναμνήσεων. Οι μαρμελάδες St. Dalfour παρασκευάζονται στη Γαλλία σύμφωνα με μια παλιά πατροπαράδοτη συνταγή της γαλλικής υπαίθρου. Τα συστατικά τους είναι όλα φυσικά, χωρίς συντηρητικά, χωρίς χρωστικές και τεχνητά αρώματα. Φτιαγμένες 100% από φρούτα, μια αληθινή «Ραψωδία Φρούτων»!

Η υλοποίηση του stdalfour.gr ήταν μία μακρά και επίπονη διαδικασία, καθώς ο πελάτης ήταν πολύ “απαιτητικός” με το αισθητικό αποτέλεσμα και το πληροφοριακό υλικό που χρειαζόταν να βγει στον αέρα. Η ASKA με την σωστή ανάλυση, μπόρεσε να οργανώσει την κατηγοριοποίηση του υλικού, να συγκεντρώσει το υλικό, να το τυποποιήσει και τελικά να παράξει το τελικό προϊόν. Ένα eshop με πλήρη ανάδειξη των προϊόντων της φίρμας (μαρμελάδες και βιολογικό τσάι). Εκτός από την εμφάνιση των προιόντων και των χαρακτηριστικών τους, δημιουργήθηκε μία πλήρης ενότητα συνταγών, με συνταγές κυρίως πιάτων γλυκών κ.λπ.. Τέλος την υλοποίηση ολοκλήρωσαν οι ενότητες νέων και επικοινωνίας.

Το eshop με συνεχή ενημέρωση των ενοτήτων συνταγές και νέα, κατάφερε να ανέβει στην πρώτη σελίδα των αναζητήσεων στην μηχανή αναζήτησης Google για τις αναζητήσεις: μαρμελάδες και μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη. Και οι δύο αναζητήσεις είναι από τις πιο απαιτητικές λέξεις-φράσεις κλειδιά.

Σελίδες από την υλοποίηση

Η υλοποίηση της ASKA μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

⦾ Υλοποίηση στην Ελληνικήγλώσσα.
⦾ Υλοποίηση σε πλατφόρμα WordPress & Elementor PRO.
⦾ Υλοποίηση σε eshop πλατφόρμα Woocommerce.
⦾ Κατηγορίες και υποκατηγορίες προϊόντων.
⦾ Ενότητα Συνταγές με υπό-κατηγορίες.
⦾ Ενότητα Νέα.
⦾ Ενότητα επικοινωνία και product enquiry.
⦾ Πήρες on-page SEO.
⦾ Σύνδεση με όλες τις υπηρεσίες της Google (Search Console, Analytics, My Business κ.λπ.).
⦾ Mobile responsive σχεδίαση.
⦾ Πρωτότυπη σχεδίαση εικαστικού theme.
⦾ Χρόνος υλοποίησης: 25 εργάσιμες ημέρες.

Ιστότοπος: https://stdalfour.gr

Μοιραστείτε τη σελίδα μας

Διαβάστε περισσότερα άρθρα μας

BLOG - Τα νέα μας