Menu Close

Κατασκευή ιστοσελίδας με WordPress

Κατασκευή ιστοσελίδας με WordPress

Κατασκευή ιστοσελίδας στην ASKA με υψηλές τεχνικές προδιαγραφές για υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Στην ASKA κατασκευάζουμε ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα ανάπτυξης WordPress σε συνεργασία με τον καλύτερο Content editor – Elementor PRO. Το WordPress κατέχει περισσότερο από το 50% του παγκόσμιου Web σε πλατφόρμες CMS κατάλληλες για κατασκευή ιστοσελίδων. Η τεχνογνωσία μας είναι υψηλού επιπέδου και εγγυάται προστιθέμενη αξία στην επένδυσή σας.ας

Η μεθοδολογία μας

Τα βήματα που ακολουθούμε για κάθε κατασκευή ιστοσελίδας.

Κατασκευή ιστοσελίδων με WordPress. Πρώτο βήμα.

Συζήτηση - καθορισμός στόχων

Ξεκινάμε συζητώντας μαζί σας για την ιστοσελίδα που θέλετε να κατασκευάσετε. Διερευνούμε ποιούς στόχους θέλετε να πετύχετε. Έχετε ήδη ιστοσελίδα (web site) και θέλετε να την φτιάξετε καλύτερη; Είχατε προβλήματα με τους προηγούμενους συνεργάτες σας; Θέλετε να προβάλετε καλύτερα την επιχείρησή σας όμως νοιώθετε ότι η ιστοσελίδα σας δεν ανταποκρίνεται στα σημερινά δεδομένα; Όποιο λόγο και αν έχετε, θα περάσουμε χρόνο μαζί σας ώστε να κατανοήσουμε τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε! Μέσα από τη συζήτησή μας, πολλές φορές μπορούν να αναδειχθούν διάφορα προβλήματα που μπορεί η επιχείρησή σας να έχει σε τομείς όπως: επικοινωνία με τους πελάτες, με τους προμηθευτές ή και τους ίδιους τους συνεργάτες της.

Μέσα από τη συζήτηση, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τους βασικούς πυλώνες του θεματικού σας υλικού και τον τρόπο που θέλετε να επικοινωνήσετε τα μηνύματά σας προς το κοινό σας. Μετά την αρχική μας συζήτηση, θα έχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να σας κάνουμε την οικονομική μας προσφορά. Εφόσον την αποδεχτείτε, προχωράμε στην…

Κατασκευή ιστοσελίδων με WordPress. Δεύτερο βήμα.

Κατασκευή ιστοσελίδας, Ανάλυση - ανάλυση - ανάλυση

Τίποτα δεν μπορεί να υλοποιηθεί σωστά, χωρίς την απαιτούμενη ανάλυση. Μία σωστή ιστοσελίδα αποτελείται από κυρίως κατηγορίες και υπό-κατηγορίες θεματικού υλικού (κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο κ.λπ.). Η σωστή κατηγοριοποίηση σε κύριες κατηγορίες και δευτερεύουσες (υπό-κατηγορίες) είναι το sitemap του ιστότοπού σας. Αυτό θα μας βοηθήσει από την αρχή έως το τέλος στην υλοποίηση του ιστότοπού σας. Το ίδιο sitemap είναι αυτό που θα κατατάξει το website σας στις οργανικές θέσεις των μηχανών αναζήτησης και ειδικότερα της Google. Αυτό είναι και το βασικότερο στοιχείο προστιθέμενης αξίας των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε. Ένα σωστά δομημένο website το οποίο προσφέρει στον επισκέπτη του μία ομαλή και ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης αυξάνοντας ταυτόχρονα τον χρόνο παραμονής του στον ιστότοπό σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων με WordPress. Τρίτο βήμα.

Συγκέντρωση θεματικού υλικού

Στην κατασκευή ιστοσελίδων αυτό είναι το πιο κρίσιμο στάδιο. Σε αυτό το στάδιο πολλά πράγματα κολλάνε! Μπορεί στα παραπάνω στάδια, να έχουν τεθεί υψηλοί στόχοι, χρονοδιαγράμματα, κατηγορίες και υπό-κατηγορίες υλικού, όμως μπορεί να μας λείπει το κυριότερο συστατικό… το υλικό! Σε αυτό το στάδιο προσπαθούμε να σας βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Οι συνεργάτες μας διαμορφώνουν και εμπλουτίζουν τα ΚΕΙΜΕΝΑ σας ή γράφουν νέα έχοντας υπόψη τους την ανάλυση που έχει γίνει. Βασικός μας στόχος είναι το site σας να έχει σωστό SEO (Search Engine Optimization). Δηλαδή να “αρέσει” στην Google, ώστε με το πέρασμα του χρόνου το site σας να ανέβει υψηλά στις οργανικές (δηλαδή χωρίς διαφήμιση) θέσεις αναζήτησης για βασικές φράσεις ή λέξεις κλειδιά. Λαμβάνουμε από εσάς όσες περισσότερες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ μπορείτε να συγκεντρώσετε που να σχετίζονται ή να ταιριάζουν με τα κείμενα των σελίδων σας. Εφόσον αυτό δεν είναι δυνατόν, παρέχουμε υπηρεσίες φωτογράφησης των χώρων σας, των προϊόντων σας κ.λπ. ή χρησιμοποιούμε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας από αξιόπιστες on-line πηγές. Τέλος αν διαθέτετε ΒΙΝΤΕΟ που να σχετίζονται με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας θα είναι μία σημαντική βοήθεια, καθώς τα βίντεο έχουν πάντα μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό.

Εμείς επεξεργαζόμαστε όλο το υλικό και καθώς υλοποιούμε τον ιστότοπό σας, το αξιοποιούμε κατάλληλα.

Κατασκευή ιστοσελίδων με WordPress. Τέταρτο βήμα.

Υλοποίηση - Κατασκευή ιστοσελίδων

Εδώ ζητούμε την εμπιστοσύνη σας. Ξέρουμε τι κάνουμε και το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!!! Με τις δυνατότητες που μας προσφέρει η πλατφόρμα του WordPress και χρησιμοποιώντας τον Content creator Elementor PRO, φτιάχνουμε τις σελίδες του website σας με τον πιο σύγχρονο και καλαίσθητο τρόπο, ακολουθώντας τις γραφιστικές τάσεις τις εποχής μας. Στον τομέα της υλοποίησης μπορούν να αναφερθούν πολλές τεχνικές λεπτομέρειες, όμως πιστέψτε μας, σας είναι εντελώς άχρηστες. Εσείς θέλετε το site σας στον “αέρα” και με το κλειδί στο χέρι!!! Σε λογική τιμή και με σύντομο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης και αυτό θα έχετε. Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς. Θα μπορείτε να βλέπετε την πρόοδο υλοποίησης του ιστότοπού σας on-line 24/24 και να κάνετε τις παρατηρήσεις σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων με WordPress. Πεέμπτο βήμα.

Παράδοση της ιστοσελίδας σας

Παρακολουθώντας την υλοποίηση on-line, μπορείτε ταυτόχρονα να ξέρετε πότε το web site σας είναι έτοιμο για παράδοση. Μόλις είστε ικανοποιημένοι η ιστοσελίδα σας θα αρχίσει να εκπέμπει κανονικά χωρίς προβλήματα. 

Τι σας παραδίδουμε με την κατασκευή της ιστοσελίδας σας στην ASKA

Κατασκεύη ιστοσελίδων, Τι παραδίδουμε!

Η ιστοσελίδα σας είναι έτοιμη και σας την παραδίδουμε με τις παρακάτω προδιαγραφές:

 1. Δημοσίευση της ιστοσελίδας, μέσα από το domain της επιλογής σας.
 2. Πλήρη στοιχεία για το domain σας (συμπεριλαμβανομένου του κωδικού εξουσιοδότησης της διαχείρισής του).
 3. Πλήρες ετήσιο πακέτο Virtual Shared Web & Email Hosting με υψηλών τεχνικών προδιαγραφών τεχνικά χαρακτηριστικά.
 4. Παραμετροποίηση Email διευθύνσεων της αρεσκίας σας (π.χ. info@domain.gr, sales@domain.gr κ.λπ.).
 5. Δωρεάν παρακολούθηση και συντήρηση για 10 ημέρες, ώστε να καλυφθούν τυχόν προβλήματα.
 6. Δέσμευση gmail account στα στοιχεία της επιχείρισής σας για την διαχείριση extra υπηρεσιών (seo.domain@gmail.com).  
 7. Δήλωση του site σας στην υπηρεσία Google Search console (για την παρακολούθηση του SEO).
 8. Δήλωση του site σας στην υπηρεσία Google analytics και σύνδεσή του με το ιστότοπό σας (για την παρακολούθηση της επισκεψημότητας).   
 9. Facebook σελίδα (στην περίπτωση που δεν υπάρχει).
 10. Tweeter σελίδα (στην περίπτωση που δεν υπάρχει).
 11. Instagram σελίδα (στην περίπτωση που δεν υπάρχει).
 12. LinkedIn σελίδα (στην περίπτωση που δεν υπάρχει).
 13. Youtube channel σελίδα (στην περίπτωση που δεν υπάρχει).
Οι παρεχόμενες υπηρεσίες της ICN δημιουργούν ένα από τα καλύτερα πακέτα της αγοράς.

Συμπληρωματικές παρεχόμενες υπηρεσίες

Με την υλοποίηση του website σας, δεν σας αφήνουμε στην τύχη σας και εξαφανιζόμαστε.
Σας υποστηρίζουμε με ένα πλήθος από υπηρεσίες που έχουν σαν σκοπό την συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας του ιστότοπού σας και την ενημέρωσή του με θεματικό υλικό.

Κάνουμε σωστά τη δουλειά μας

Λαμβάνουμε στα σοβαρά τη δουλειά μας και έχουμε πελάτες που το αποδεικνύουν.

Σχετικά άρθρα στο Blog μας
Θέλετε να συνεργαστούμε;

Σας ενδιαφέρει η κατασκευή Εταιρικής ή προσωπικής Ιστοσελίδας, eShop και υπηρεσίες Digital marketing; Επικοινωνήστε μαζί μας, αναφέροντας το στόχο σας. Χωρίς καμία δέσμευση, καμία προκαταβολή, καμία ευθύνη. Απλά συζητήστε μαζί μας και θα καταλάβετε αμέσως ότι βρήκατε τον κατάλληλο συνεργάτη.